Sheila ' s Sauteed Soft-Shell kraby z sosem z masła cytrynowego

Sheila ' s Sauteed Soft-Shell kraby z sosem z masła cytrynowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Sheila smażone kraby Soft-Shell z sosem maślanym cytryny spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 915 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kraby, kapary, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone kraby Soft-shell z pikantnym sosem, Kraby z miękkiej skorupki z kukurydzianym smakiem, polnymi zieleniami i pieczonym sosem z czerwonej papryki, oraz Pikantne Kraby Soft-Shell dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia48
Magazyn