Shay ' s Fall-off-the-Bone Baby Back Ribers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Shay ' s Fall-off-the-Bone Baby Back Ribers. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 52g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz żeberka z tyłu dziecka, sól morska, piwo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis na Fall-Off-the-Bone Baby Back Ribers, Odpadają żebra kostne, oraz Fall Off the Bone Oven Ribers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż plastry cebuli równomiernie na obramowanej blasze do pieczenia i umieść żebra, od strony kości w dół, na górze.
Żeberka zalać piwem, posypać solą morską i pieprzem, przykryć szczelnie folią.
Piec 3 godziny lub do miękkości.
Posmaruj obie strony żeber sosem barbecue Chipotle Maple. Grill na średnim ogniu, strona mięsa w dół, 10 do 15 minut lub aż lekko zwęglone i chrupiące, fastrygowanie kilka razy z sosem. Odwróć żeberka i obficie ugotuj boki. Zamknij pokrywę grilla i gotuj 10 do 15 minut więcej, często fastrygując.
Wyjąć z ognia; odstawić na 10 minut.
Pokroić poszczególne żeberka i podawać na ciepło.
Uwaga: można upiec żeberka (krok
do następnego dnia, ale musisz zostawić je na grillu kilka minut dłużej, aby upewnić się, że są podgrzewane.