Sharp Cheddar Vegan Cheese Alternative

Sharp Cheddar Vegan Cheese Alternative
Sharp Cheddar vegan cheese Alternatywa jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 21g białka, oraz 76 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.73 za porcję. Mieszanka brązowego ryżu miso, olej canolan, odżywcze płatki drożdżowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć proszku ałunu, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Żurawinowe jako deser. 1241 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Meltable Mozzarella Vegan Cheese Alternative, Barbequed Maple Balsamic Burger Z Ostrym Serem Cheddar, oraz Vegan Gourmet Cream Cheese dairy alternatywa przez Follow Your Heart.

Instrukcje

1
Włożyć orzechy nerkowca, drożdże odżywcze, rejuvelac, opcjonalny olej, 1 łyżkę miso i sól do blendera.Proces aż do gładkiej i kremowej, od czasu do czasu zatrzymując się, aby zeskrobać słoik blendera i przesunąć mieszaninę w kierunku ostrzy.Smak i dodać więcej miso w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
MisoMiso
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieś mieszaninę do czystej szklanej miski lub pojemnika, przykryj i pozostaw w temperaturze pokojowej przez 24 do 72 godzin, w zależności od tego, jak ostry smak chcesz i temperatury otoczenia (fermentacja będzie przebiegać szybciej w cieplejszych temperaturach).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przełożyć ser do ciężkiego rondla i drewnianą łyżką wymieszać z karagenianem i gumą ksantanową.Gotować na średnim ogniu, mieszając prawie stale. Mieszanina będzie bardzo gęsta, ziarnista i trudna do wymieszania na początku.Gotować i mieszać, aż będzie gładka i błyszcząca i zacznie odciągać się od boków patelni, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść do szklanej lub metalowej formy i wygładzić górę.
5
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej.Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin, aż firma.
6
Umieść ziarna w szklanym słoiku 1-quart i dodaj wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Umieścić podwójną warstwę gazę na ustach słoika i zabezpieczyć go gumką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
8
Niech ziarna moczyć przez 8 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
9
Odcedzić, następnie dodać tylko tyle wody, aby zwilżyć ziarna, ale nie tak bardzo, że są zanurzone w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
10
Umieścić słoik w ciepłym miejscu z bezpośredniego światła słonecznego na 1 do 3 dni i spłukać ziarna raz lub dwa razy dziennie, za każdym razem dobrze opróżnić, a następnie dodać tylko tyle świeżej wody, aby je zwilżyć.Kontynuuj ten proces, aż ziarna zaczną kiełkować (pojawią się małe ogonki).Podziel kiełkujące ziarna równo między dwa słoiki szklane 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Do każdego słoika wlać 3 szklanki przefiltrowanej wody. Przykryj każdy słoik świeżą gazą i zabezpiecz gumkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
12
Umieścić słoiki w ciepłym miejscu z bezpośredniego światła słonecznego na 1 do 3 dni. Woda stanie się mętna i biała, a płyn będzie miał lekko cierpki smak, trochę jak sok z cytryny.Odcedzić płyn do czystych szklanych słoików i wyrzucić ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia26
Magazyn