Shanghai Noodle Salad
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z makaronem w Szanghaju. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 299 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka płatków pieprzu, papryka, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Shanghai Shrimp, Kurczak W Szanghaju, oraz Lumpiang Shanghai.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj chiński makaron i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie. Makaron opłukać kilka razy zimną wodą, aby ostygł, a następnie ponownie odcedzić.
W dużej salaterce, ubij razem ketchup, olej sezamowy, sos sojowy, brązowy cukier, sól koszerna, i sok z limonki, aż brązowy cukier się rozpuści.
Umieść makaron, zieloną cebulę, marchew, cukinię, czerwoną paprykę, nasiona sezamu i płatki czerwonej papryki w misce i delikatnie wrzuć, aby dokładnie wymieszać sałatkę i płaszcz z dressingiem. Schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.