Shaker Lemon Pie
Shaker Lemon Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 24 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 288 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, umyć jajko, meyer cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Shaker Lemon Pie, Shaker Lemon Pie, oraz Shaker Lemon Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić plasterki cytryny z 2 szklankami cukru, aż plasterki są równomiernie pokryte i maceratować (pozostawić do siedzenia, aby cukier mógł wyciągnąć płyn) przez dwie godziny w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 218°. razem z solą ubić jajka i żółtka.
Dodać trochę mąki na raz, ubijając stale, aby uniknąć grudek mąki.
Dodać mieszaninę jaj do cytryn i dobrze wymieszać z dużą gumową szpatułką.
Wlać mieszaninę do schłodzonej skorupy dolnej. Przykryć schłodzoną skórką górną i przyciąć krawędzie, a następnie kształtować krawędzie zgodnie z potrzebami, tworząc uszczelnienie.
Pokroić szczeliny w górnej części, aby odpowietrzyć ciasto, a następnie wstawić do lodówki na 20 minut.
Tuż przed pieczeniem, umyć wierzch ciasta umyć jajkiem i posypać cukrem ściernym.
Piec w temperaturze 425 ° F przez 20 minut na Dolnym stojaku, obracając się w połowie. Obróć piekarnik do 177° i piec, aż nadzienie puffs skorupę się trochę, o 15 do 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia, a następnie schłodzić przez co najmniej godzinę przed podaniem.