Shaker Lemon Pie

Shaker Lemon Pie
Shaker Lemon Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 24 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 288 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, umyć jajko, meyer cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Shaker Lemon Pie, Shaker Lemon Pie, oraz Shaker Lemon Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić plasterki cytryny z 2 szklankami cukru, aż plasterki są równomiernie pokryte i maceratować (pozostawić do siedzenia, aby cukier mógł wyciągnąć płyn) przez dwie godziny w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2
Rozgrzej piekarnik do 218°. razem z solą ubić jajka i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodać trochę mąki na raz, ubijając stale, aby uniknąć grudek mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dodać mieszaninę jaj do cytryn i dobrze wymieszać z dużą gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Wlać mieszaninę do schłodzonej skorupy dolnej. Przykryć schłodzoną skórką górną i przyciąć krawędzie, a następnie kształtować krawędzie zgodnie z potrzebami, tworząc uszczelnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Pokroić szczeliny w górnej części, aby odpowietrzyć ciasto, a następnie wstawić do lodówki na 20 minut.
7
Tuż przed pieczeniem, umyć wierzch ciasta umyć jajkiem i posypać cukrem ściernym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Piec w temperaturze 425 ° F przez 20 minut na Dolnym stojaku, obracając się w połowie. Obróć piekarnik do 177° i piec, aż nadzienie puffs skorupę się trochę, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia, a następnie schłodzić przez co najmniej godzinę przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn