Shack ' s Shrimp With Prosciutto & Basil

Shack ' s Shrimp With Prosciutto & Basil
Shack ' s Shrimp With Prosciutto & Basil może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2536 kalorii, 64G białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.62 za porcję. 10 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz bazylię - wystarczy, aby owinąć każdą krewetkę, sól, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wrap można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj The Fake Shack, Mach Two: The Double Shack Stack Cracked, Joes Crab Shack Coconut Shrimp-jest to orzeźwiający sposób na przygotowanie krewetek, nie przegap tego za wspaniały tropikalny smak, oraz Prosciutto zawinięte krewetki z Mozzarellanem i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.Rozmrozić krewetki, jeśli używasz mrożone.Następnie opłucz krewetki i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Ułożyć prosciutto, a następnie ułożyć liść bazylii na środku paska prosciutto.Zawiń prosciutto i bazylia wokół środka krewetki. Nie ma potrzeby wykałaczek, aby przypiąć to wszystko razem, ponieważ prosciutto przykleja się do siebie. Owinąć tak mocno, jak można bez rozrywania prosciutto. Zobacz zdjęcie powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
ProsciuttoProsciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Obie strony owiniętej krewetki posmaruj oliwą z oliwek, a następnie posyp trochę popękanego pieprzu (sól do smaku, chociaż z prosciutto zwykle wystarcza soli).
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
ProsciuttoProsciutto
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Ułożyć owinięte krewetki bezpośrednio na grillu i gotować przez około 3 - 4 minuty z każdej strony w zależności od grubości. Nie musisz smarować stojaka, ponieważ oliwa z oliwek na krewetkach robi sztuczkę.Krewetki są robione, gdy zaczynają pojawiać się pomarańczowe plamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Serwuj natychmiast!

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia80
Magazyn