Sfermentowane Zielone Pomidory

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sfermentowanych zielonych pomidorów. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Mieszanka wody, soli morskiej, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sfermentowana Zielona Salsa Chile, Zielone pomidory & cukinia Pizza mój sposób na smażone zielone pomidory, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa.
Instrukcje
Rozgrzać 2 szklanki wody w małym rondlu, a następnie ubić sól, aż się rozpuści. Wyłączyć ciepło i ostudzić do temperatury pokojowej.
Umieścić pomidory w słoiku, a następnie dodać ostrą paprykę i czosnek.
Wlać schłodzoną solankę na nich, dodając dodatkową wodę, aby pokryć, jeśli to konieczne.
Umieścić szklaną masę fermentacyjną na pomidorach i zamknąć słoik.
Pozostawić pomidory do fermentacji co najmniej 14 dni i do 6 tygodni. Pomidory smakują okresowo, a gdy są wystarczająco kwaśne, aby ci się spodobały, przenieś je do lodówki, gdzie będą trzymać co najmniej 6 miesięcy.