Sezamowe smażenie szparagów

Sezamowe smażenie szparagów
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj Sesame Asparagus Saute. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis zawiera 75 kalorii , 4 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,76 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup sok z cytryny, zieloną cebulę, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 48% . Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują smażone tofu sezamowo-sojowe , smażone warzywa sojowo-sezamowe i smażone fasolkę szparagową sezamowo-sojową .

Instrukcje

1
Podsmaż szparagi i zieloną cebulę na maśle na dużej patelni, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 Funt Sera Cheddar, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Sera Cheddar, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Wody2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Wody
2
Dodaj pozostałe składniki; gotuj i mieszaj jeszcze 2 minuty lub do momentu, aż się rozgrzeje.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn