Sezamowe paluszki Tofu z warzywami Saute

Sezamowe paluszki Tofu z warzywami Saute
Paluszki Tofu z sezamem z warzywami saute wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.99 za porcję. Jeśli masz ząbek czosnku, japoński i sos, sok ananasowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sezamowo-sojowe tofu Saute, Paluszki Rybne Z Sezamem, oraz Sojowo-Sezamowe Warzywa Sauté.

Instrukcje

1
Aby przygotować tofu, połącz pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Połączyć bułkę tartą, mąkę i nasiona sezamu w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Dip tofu, jeden kawałek na raz, w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Powrót tofu do mieszaniny jaj; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Powtórz procedurę z pozostałym tofu, mieszaniną jaj i mieszaniną bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj połowę tofu; gotować 4 protokół, obracając się do brązowego wszystkie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i tofu. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Aby przygotować warzywa, wlać sok ananasowy na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż sok zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Patelnia ciepła pokryta natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Dodaj szalotki, mielony czosnek, i grzyby; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
11
Dodaj zieloną cebulę, pomidory i tymianek i gotuj 1 minutę. Wymieszaj sok ananasowy i ocet balsamiczny i gotuj 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
12
Ułóż około 1/2 szklanki mieszanki warzywnej na każdym z 6 talerzy; top każdej porcji z 3 paluszkami tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
13
W razie potrzeby skropić 1/2 łyżeczki sosu słodko-kwaśnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Kolendry (około 1 Uncji Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek) Plus Około 6 Gałązek Do DekoracjiPosiekane świeże Liście Kolendry (około 1 Uncji Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek) Plus Około 6 Gałązek Do Dekoracji
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn