Sezam wołowina i Azjatyckie warzywa Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sos sojowy, wodę, ryż jaśminowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Asian Beef Vegetable Stir-Fry, oraz Azjatyckie Warzywa Stir Fry Z Mieloną Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz 2 łyżki sosu sojowego, 2 łyżki octu, olej sezamowy i proszek pięciu przypraw w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. The Winery of Good Hope Bush Vine Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.