Sezam Wonton Trójkąty z wędzonym łososiem i Wasabi

Sezam Wonton Trójkąty z wędzonym łososiem i Wasabi
Przepis Sezam Wonton Trójkąty z wędzonym łososiem i Wasabi może zaspokoić Chińskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz olej sezamowy, przyprawiony ocet ryżowy, łosoś i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Sezam Wonton Trójkąty z wędzonym łososiem i Wasabi, Lizaki z musem z wędzonego łososia z Wasabi Creme Fraiche i pieczone płatki Wonton, oraz Trójkąty Z Łososia Wędzonego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać 1/4 szklanki oleju i białka w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Owijki wonton ułożyć jednowarstwowo na powierzchni roboczej; posmarować odrobiną mieszanki olejowej i posypać połową nasion. Wchodzisz po przekątnej na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienki-Cienki-
4
Pędzel z większą ilością mieszanki olejowej; posypać pozostałymi nasionami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienki-Cienki-
5
Pokrój każdy na 2 Trójkąty.
6
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Piec na złoty kolor, około 13 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
W misce ubić ocet, szczypiorek, wasabi, imbir i 1/2 łyżeczki oleju. Każdy wonton przykryć 1 plastrem łososia, następnie skropić mieszanką wasabi. Łososia Top z kiełkami, następnie złożyć łososia na kiełkach. Wierzch z większą ilością kiełków.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
WasabiWasabi
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
* Znajduje się w sekcji azjatyckiej żywności supermarketów i na rynkach Japońskich.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn