Sezam Smażona Chińska Zielenina
Przepis Sezam smażone Chińskie warzywa może zaspokoić Chińskie pragnienie w przybliżeniu 13 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz ocet ryżowy, olej sezamowy, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crunchy Stir Smażone Warzywa Sezamowe, Smażone Chińskie warzywa z imbirem, ostrygami i sosem sojowym, oraz Chińskie Warzywa (Yu Choy) Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W woku lub dużej patelni rozgrzać olej na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco.
Dodaj bok choy i smażyć, aż zaczną lekko zmięknąć, 1 do 2 protokół.
Dodaj sos sojowy, ocet i olej sezamowy i gotować, aż tylko zrobić, 1 do 2 minut dłużej.
Posypać sezamem i podawać.