Sezam Parmezan Cukinia
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Sezam parmezan cukinia spróbować. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 34 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Wiele osób robiło ten przepis, a 132 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, parmezan, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową, Krakersy Sezamowe Z Parmezanem, oraz Marynowana cukinia sojowo-sezamowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużej misce, wrzucić cukinię z oliwą z oliwek, olej sezamowy, nasiona sezamu, parmezan, pieprz cayenne, i sól czosnkowa.
Rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane.