Sezam imbir grillowane warzywa i makaron Soba
Sezam imbir grillowane warzywa i makaron Soba może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 266 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, cukinia, marynata imbirowa sezam i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron Imbirowy Sezamowy Soba, Makaron soba sezamowo-imbirowo-ogórkowy, oraz Makaron Soba z warzywami smażonymi i azjatyckim sosem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W rondlu 3-quart, gotować makaron do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Odcedzić; wrócić do rondla. Przykryj, aby się ogrzać.
W ungreased 15x10x1-calowy patelni, miejsce papryka, Kabaczek i cukinia.
Umieścić paprykę, squash i cukinię kawałki bezpośrednio na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 8 do 12 minut, często obracając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Tymczasem gotuj mrożony groszek cukrowy zgodnie z zaleceniami na pudełku. Schłodzić 1 minuta; spuścić.
Grubo posiekać grillowane warzywa; dodać do groszku w misce.
Dodać marynatę; wymieszać do marynaty.
Dodać odsączony makaron; wymieszać do pokrycia.
Umieścić na talerzu; posypać sezamem.