Sezam imbir grillowane warzywa i makaron Soba

Sezam imbir grillowane warzywa i makaron Soba
Sezam imbir grillowane warzywa i makaron Soba może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 266 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, cukinia, marynata imbirowa sezam i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron Imbirowy Sezamowy Soba, Makaron soba sezamowo-imbirowo-ogórkowy, oraz Makaron Soba z warzywami smażonymi i azjatyckim sosem imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W rondlu 3-quart, gotować makaron do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Odcedzić; wrócić do rondla. Przykryj, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
W ungreased 15x10x1-calowy patelni, miejsce papryka, Kabaczek i cukinia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Summer SquashSummer Squash
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pędzel z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
5
Umieścić paprykę, squash i cukinię kawałki bezpośrednio na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 8 do 12 minut, często obracając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Summer SquashSummer Squash
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Tymczasem gotuj mrożony groszek cukrowy zgodnie z zaleceniami na pudełku. Schłodzić 1 minuta; spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
7
Wlać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Grubo posiekać grillowane warzywa; dodać do groszku w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać marynatę; wymieszać do marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
10
Dodać odsączony makaron; wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
11
Umieścić na talerzu; posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn