Seviche z pieczarkami i awokado
Flash-gotowane Seviche z pieczarkami i awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka krewetek, pietruszka liściasta, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wędzone krewetki i awokado Seviche, Ahi tuńczyk Seviche z Mango i awokado, oraz Seviche-Style krewetki i awokado Tacos.
Instrukcje
Doprowadzić 2 średnie rondle osolonej wody do silnego wrzenia.
Dodaj squid do 1 rondel i krewetki do innych i gotować aż tylko gotowane, o 1 minuta dla kałamarnicy i 3 minut dla krewetek.
Odcedzić kalmary i krewetki i natychmiast przenieść do miski z lodowatej wody do ostygnięcia.
Ponownie odcedzić i osuszyć.
W dużej misce, wymieszać sok z cytryny z olejem arachidowym, pietruszka, kolendra, czosnek i jalapeo.
Dodaj grzyby, krewetki i kalmary. Doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, o 10 protokół.
Tymczasem, za pomocą ostrego noża, obierz pomarańcze, usuwając cały gorzki biały rdzeń. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje. Wycisnąć sok z membran na schłodzonym seviche.
Ułóż pomarańczowe odcinki i kliny awokado wokół krawędzi talerza. Za pomocą łyżki szczelinowej rozłóż seviche na środku. Łyżka niektórych marynaty na pomarańcze i awokado i podawać natychmiast.