Seviche z pieczarkami i awokado

Seviche z pieczarkami i awokado
Flash-gotowane Seviche z pieczarkami i awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka krewetek, pietruszka liściasta, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wędzone krewetki i awokado Seviche, Ahi tuńczyk Seviche z Mango i awokado, oraz Seviche-Style krewetki i awokado Tacos.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 średnie rondle osolonej wody do silnego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dodaj squid do 1 rondel i krewetki do innych i gotować aż tylko gotowane, o 1 minuta dla kałamarnicy i 3 minut dla krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Odcedzić kalmary i krewetki i natychmiast przenieść do miski z lodowatej wody do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ponownie odcedzić i osuszyć.
5
W dużej misce, wymieszać sok z cytryny z olejem arachidowym, pietruszka, kolendra, czosnek i jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj grzyby, krewetki i kalmary. Doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
7
Tymczasem, za pomocą ostrego noża, obierz pomarańcze, usuwając cały gorzki biały rdzeń. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje. Wycisnąć sok z membran na schłodzonym seviche.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Ułóż pomarańczowe odcinki i kliny awokado wokół krawędzi talerza. Za pomocą łyżki szczelinowej rozłóż seviche na środku. Łyżka niektórych marynaty na pomarańcze i awokado i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn