Seviche z owocami morza Erica i Debi
Seviche z owocami morza Erica i Debi wymaga o 6 godzin i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka maui cebuli, papryka, sok grejpfrutowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Paella Z Owocami Morza (Avec Eric), Mieszane Seviche Z Owocami Morza, oraz Ugotuj książkę: Seviche z owocami morza z cytrusami.
Instrukcje
Wymieszać halibuta, krewetki, przegrzebki, sok z cytryny, i sok grejpfrutowy razem w szklanej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin, aż halibut zamienia nieprzezroczyste.
Wymieszać paprykę, papryka jalapeno, cebula, oliwki, imbir, cukier, sól, i pasta pomidorowa razem w szklanej misce, aż Nie kawałki pasty pomidorowej pozostają.
Odcedzić owoce morza i dodać do mieszanki warzywnej wraz z pomidorami. Delikatnie mieszaj, aż do równomiernego połączenia, a następnie wróć do lodówki, aby schłodzić co najmniej 15 minut przed podaniem.