Seviche de Veracruz może być tylko danie główne szukasz. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 211 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pomidorów, oregano, jalapeños i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Spróbuj Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Krewetka Seviche z Mango i Habanero), Shrimp Seviche, oraz Tuńczyk Seviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz ryby i 1/2 szklanki soku z limonki w misce ze stali nierdzewnej lub szkła. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut. (Ryby będą overcure i mają papkowatą konsystencję, jeśli przekroczysz 30 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić i wyrzucić sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
3
Mieszamy cebulę i 10 kolejnych składników. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
4
Podawać w schłodzonych szklankach lub na talerzach wyłożonych sałatą i w razie potrzeby udekorować.