Seviche de Salmon jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Krewetka Seviche z Mango i Habanero), Seviche de Veracruz, oraz Tuńczyk Seviche.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w średniej szklanej misce. Przykryć i schłodzić 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.