Sery Mac i Texas z pieczonym Chiles
Sery Mac i Texas z pieczonym Chiles może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 814 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.26 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka włoskiej przyprawione bułki tartej, łokieć makaron, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszki z pieczonym bakłażanem i trzema serami, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Broil chile papryki na folii aluminiowej pokryte blachy do pieczenia 5 cali od ciepła o 5 minut z każdej strony lub do chiles wyglądają blister.
Umieść chiles w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Obrać chiles; usunąć i wyrzucić nasiona, i pokroić chiles w paski. Odstawić.
Makaron przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
Roztopić masło w holenderskim piecu na małym ogniu; ubić mąkę na gładką masę. Gotować 1 minutę, stale ubijając. Stopniowo ubijać śmietaną i mlekiem; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 5 minut lub do momentu zagęszczenia mieszaniny i bąbelków.
Wymieszać 2 3/4 szklanki sera Monterey Jack, pokruszony kozi ser i sól, aż będzie gładka. Wymieszać z prażonymi chilami i makaronem.
Mieszankę łyżką do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Wierzch równomiernie wymieszać z przyprawioną włoską bułką tartą i parmezanem.
Piec w temperaturze 375 przez 40 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać równomiernie pozostałą 1/4 szklanki sera Monterey Jack.
Broil 5 cali od ciepła o 3 do 5 minut lub aż ser jest złoty i bąbelkowy.