Serowy Wypiek Pomidorowo-Wołowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać tandetny pomidor-wołowina Piec spróbować. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 10 i kosztuje 1,03 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalną mieszankę, paprykę, 3 pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Serowy Piec wołowo-pomidorowy, Serowy Włoski Piec Wołowy, oraz Cheesy Potato Beef Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania. W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i chili w proszku na średnim ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Odstawić.
W małej misce wymieszać śmietanę, majonez, ser i cebulę; odstawić.
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick i zimną wodą widelcem, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Używając palców zanurzonych w mieszance Bisquick, naciśnij ciasto na dole i 1/2 cala w górę boków patelni.
Ułóż wołowinę, pomidory i paprykę na cieście. Łyżka kwaśnej śmietany na wierzchu; rozprowadzić równomiernie na warzywach na pokrycie.
Piec odkryte 25 do 30 minut lub aż krawędzie ciasta są jasnobrązowe.