Serowy omlet Boczkowo-ziemniaczany

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj serowego omletu z boczku i ziemniaków. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 281 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, pieprz, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Omlet Z Boczku Ziemniaczanego, Serowy Boczek Ziemniaczany Frittata, oraz Serowe Boczkowe Skórki Ziemniaczane.
Instrukcje
Boczek gotować na średniej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni do odsączenia, zastrzegając kapiele na patelni.
Do kapieli dodać ziemniaki, cebulę i czosnek; gotować 10-12 min. lub do miękkości i złotobrązowego, często mieszając.
Umieścić mieszaninę ziemniaków w dużej misce.
Dodać boczek, jajka, 1/2 szklanki sera i pieprzu; dobrze wymieszać.
Podgrzej tę samą patelnię na dużym ogniu. Powrót mieszaniny ziemniaków na patelnię; gotować na małym ogniu 12 min. lub do momentu, aż mieszanina jaj zostanie prawie ustawiona.
Przesuń omlet na talerz obiadowy.
Umieść patelnię do góry nogami nad omletem; ostrożnie obrócić talerz i patelnię, aby odwrócić omlet. Top z pozostałym serem; gotować 3 min. albo aż ser się topi i środek omletu jest ustawiony.
Posypać natką pietruszki.