Serowy Makaron Warzywny
Serowy makaron warzywny może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz makaron z pieczoną fetą warzywną, sos pomidorowy, mozzarellę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Chicken & Vegetable Cheesy Pasta, Kiełbasa i serowy warzywny Makaron Penne, oraz Cheesy Vegetable Medley dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 13-by-9-calowe naczynie do pieczenia z warzyw gotowania sprayu.
Połącz zarezerwowany makaron, sos pomidorowy i płatki pieprzu.
Posypać górę mozzarellą. Postępuj zgodnie ze wskazówkami zamrażania dla pieczonych warzyw i Feta Ziti. (Patrz link do przepisu, powyżej.) Gotować, umieścić zamrożone, pokryte naczynie do pieczenia makaronu w piekarniku i ustawić temperaturę na 350 F, piec przez 1 godzinę. (Aby zapobiec pękaniu, nigdy nie wkładaj zimnego naczynia do nagrzanego piekarnika.) Gdy temperatura osiągnie 350 F, piec przez 1 godzinę. (Lub pozostawić makaron do rozmrożenia w lodówce na noc i piec, pod przykryciem, przez 30 minut.) Odkryć i piec przez 15 do 20 minut więcej lub aż ser topi się i złoty i nóż włożony w centrum przez 5 sekund wychodzi gorący.