Serowy Makaron Frittata
Serowy makaron Frittata może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 400 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz liście oregano, mielony pieprz, produkt jajeczny bez cholesterolu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Serowy Makaron Frittata, Serowa Frittata Warzywna, oraz Łatwe serowe frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wermiszel zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Odcedzić; spłukać gorącą wodą.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać produkt jajeczny, mleko, 1/2 łyżeczki soli, oregano i zmielony czerwony pieprz, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z cebulą.
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Rozprowadzić gotowany wermiszel na gorącej patelni; wlać mieszaninę produktów jajecznych równomiernie na górze. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 13 do 15 minut lub aż środek jest prawie ustawiony.
Pozostałą 1/4 łyżeczki soli i sera posypać mieszanką wermiszel. Przykryć; odstawić na 2 minuty lub do momentu, aż mieszanina jajek zostanie ustawiona i ser topi się.
Podawać z patelni, lub uruchomić Pancake turner wokół krawędzi patelni poluzować i wysunąć się na talerz do serwowania.
Pokroić w kliny. W razie potrzeby udekoruj posiekaną zieloną cebulą.