Serowy klopsik z jabłkami i owsikami
Serowy klopsik z jabłkiem i Owsikiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. Mieszanka jabłka, ser cheddar, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jabłko można śledzić to danie główne z Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding jako deser. 63 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Serowy klopsik z jabłkami i owsikami, Serowy Klopsik, oraz Serowy Klopsik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
Wymieszać wołowinę, wieprzowina, jajko, jabłko, cebula, sos Worcestershire, sól, i pieprz w misce do mieszania, aż równomiernie wymieszane.
Dodać ser Cheddar, bułka tarta, i owies; ponownie wymieszać, aż równomiernie wymieszane. Zapakuj mieszaninę mięsa do przygotowanej patelni bochenkowej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, około 1 godziny. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (72 stopni C). Odstawić klopsiki na 10 minut przed krojeniem, aby mięso nie rozpadło się.