Serowy Dip ze szpinakiem i boczkiem
Serowy Dip ze szpinakiem i bekonem to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oscar mayer boczek, velveetaâ, szpinak, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, Serowy Bekon Szpinak Dip, oraz Serowe Empanadas ze szpinakiem i bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki mikrofalowe w misce mikrofalowej na wysokości 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia VELVEETY i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 3 minutach.