Serowy Chleb Z Kaszy
Serowy chleb z kaszy jest Wegetariańskie poranny posiłek. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mąkę chlebową, cukier, kaszę do szybkiego gotowania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Serowe Kasze, Serowe Kasze, oraz Serowe kasze z krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko zagotować w dużym sosie-patelnia na średnim ogniu; wymieszać kaszę i gotować, często mieszając, 5 minut (mieszanina będzie bardzo gęsta).
Wyjąć z ognia; dodać sól i ser, mieszając, aż ser się rozpuści.
Odstawić na 25 minut, od czasu do czasu mieszając.
Połącz 1 szklankę ciepłej wody, cukru i drożdży w misce do mieszania wytrzymałego miksera stojącego; odstawić 5 minut.
Dodać mieszankę kaszy, ubijając przy średniej i niskiej prędkości za pomocą haczyka do ciasta, aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj 4 szklanki mąki, 1 szklanka na raz, ubijając, aż do wymieszania po każdym dodaniu i zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Stopniowo dodawać wystarczającą ilość mąki, aby uzyskać sztywne, ale lekko lepkie ciasto. Ciasto utworzy kulkę wokół mocowania miksera.
Uformuj ciasto w kulkę dobrze obsypanymi mąką rękami i umieść w dobrze nasmarowanej misce, obracając się do wierzchu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Ciasto rozwałkować i podzielić na trzy części; każdą porcję uformować w bochenek.
Umieścić w lekko nasmarowanych 9-x 5-calowych bochenków; przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
Piec w temperaturze 350 przez 35 do 40 minut lub do złotego koloru.
Niech chleb ostygnie w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Cracker Barrel Vermont Sharp White Cheddar.
Boczek-Cheddar kasza chleb: przygotować ciasto zgodnie z zaleceniami. Po podzieleniu ciasta rozwałkuj każdą trzecią na prostokąt o wymiarach 14 x 9 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Każde ciasto posypać równomiernie 1/2 szklanki gotowanego, pokruszonego boczku i 3/4 szklanki rozdrobnionego ostrego sera Cheddar.
Roll up, Jelly-roll fashion, zaczynając od każdej krótkiej strony, a kończąc na środku ciasta. Będziesz tworzyć 2 rolki na bochenek.
Umieścić w przygotowanych bochenków; niech wzrost, i piec zgodnie z zaleceniami.
Pomidorowo-czarny oliwkowy chleb kasza: przygotować ciasto zgodnie z zaleceniami. Po podzieleniu ciasta rozwałkuj każdą trzecią na prostokąt o wymiarach 14 x 9 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Każde ciasto posypać równomiernie 1/2 szklanki suszonych pomidorów julienne z ziołami w oleju (odsączone i poklepane na sucho ręcznikami papierowymi) i 1/2 szklanki pokrojonych czarnych oliwek (odsączone i poklepane na sucho ręcznikami papierowymi).
Roll up, Jelly-roll fashion, zaczynając od każdej krótkiej strony, a kończąc na środku ciasta. Będziesz tworzyć 2 rolki na bochenek.
Umieścić w przygotowanych bochenków; niech wzrost, i piec zgodnie z zaleceniami.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy suszonych na słońcu suszonych na słońcu pomidorów julienne z ziołami.
Bazylia Pesto-ser kasza chleb: przygotować ciasto zgodnie z zaleceniami. Po podzieleniu ciasta rozwałkuj każdą trzecią na prostokąt o wymiarach 14 x 9 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozłóż 1/4 szklanki przygotowanego pesto bazyliowego równomiernie na każdym prostokącie ciasta; posypać każdy z 3/4 szklanki rozdrobnionej mozzarelli lub pokruszonego koziego sera.
Roll up, Jelly-roll fashion, zaczynając od każdej krótkiej strony, a kończąc na środku ciasta. Będziesz tworzyć 2 rolki na bochenek.
Umieścić w przygotowanych bochenków; niech wzrost, i piec zgodnie z zaleceniami.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Bully Hill Vineyards Dry Riesling]()
Bully Hill Vineyards Dry Riesling