Serowy Chleb Czosnkowy
Serowy chleb czosnkowy może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 265 kalorii, 5G białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, ostry ser cheddar, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 32%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Serowy Chleb Czosnkowy, Serowy Chleb Czosnkowy, oraz Serowy Chleb Czosnkowy.
Instrukcje
Wymieszaj majonez, ser, cebulę i czosnek; rozłóż na połówkach chleba, w razie potrzeby posyp natką pietruszki i papryką. Owinąć każdą połowę folią. Wstaw do lodówki na 1-2 godziny lub zamroź. Rozpakuj i ułóż na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 8-10 minut (20-25 minut, jeśli jest zamrożony) lub do wydmuchania, ale nie zrumienienia.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Serowy chleb czosnkowy w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 65 dolarów za butelkę.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.