Serowy Chleb Czosnkowy
Serowy chleb czosnkowy to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, liście oregano, ser mozzarella i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Serowy chleb czosnkowy, Serowy Chleb Czosnkowy, oraz Gorący Serowy Chleb Czosnkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. W średniej misce, wymieszać masło, czosnek, oregano i pieprz, aż dokładnie połączone. Wymieszać z serem.
Bochenek chleba kroimy poziomo na pół.
Rozłóż mieszaninę masła na dolną połowę chleba; przykryj górną połową. Zawiń Bochenek szczelnie w folię.
Piec 20 minut lub aż ser topi się i chleb jest rozgrzany.
Pokroić w plastry, aby służyć.