Serowy Chleb Chile
Serowy chleb Chile jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sos sałatkowy, chiles, sos pieprzowy dash, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Serowy Chleb Chile, Cheesy Hatch Chile Pull Apart Bread, oraz Cheesy Green Chile Patelnia Piwo Chleb.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba.
Połówki chleba ułożyć, ściąć boki, na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 3 do 5 minut lub aż lekko tosty.
Masę serową rozprowadzić na tostach połówek chleba.
Ułożyć chleb, ser do góry, na grillu. Przykryć grill; gotować 10 do 15 minut, lub do pęcherzyków sera i zaczyna brązowieć.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sangre de Toro Cava. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Sangre de Toro Cava]()
Sangre de Toro Cava
Bladożółty z drobnym i trwałym perlażem. Intensywne. Aromaty kwiatowe i świeże owoce w doskonałej harmonii z nutami cytrusowymi i anyżowymi. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże.Doskonały jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.