Serowe Wegańskie Nadzienie Ravioli

Serowe Wegańskie Nadzienie Ravioli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać serowy Wegańskie ravioli napełniania spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.79 za porcję. Jeśli masz szpinak garść liści bazylii oliwa z oliwek sól pieprz, orzeszki piniowe, drożdże odżywcze i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Spróbuj Nadzienie serowe do Ravioli, Nadzienie Mięsne Do Ravioli, oraz Ravioli z nadzieniem Herbed Ricotta dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn