Serowe Risotto Warzywne

Serowe Risotto Warzywne
Serowe Risotto warzywne może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ryż arborio, czosnek, masło i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowe, Serowe Risotto, Serowe Risotto Farro i kalafior, oraz Serowe Risotto z Farro i pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni nonstick, masło i olej rozgrzać na średnim ogniu, aż masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wymieszać z ryżem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż krawędzie ziaren będą przezroczyste. Wymieszać w 1/2 szklanki bulionu. Gotować od 2 do 3 minut, stale mieszając, aż bulion zostanie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać w 1 1/2 szklanki bulionu; gotować ok. 5 minut, często mieszając, aż bulion się wchłonie. Wymieszać jeszcze 1 szklankę bulionu; gotować ok. 5 minut dłużej, często mieszając, aż bulion się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Wymieszać w pozostałej 1 szklance bulionu. Gotować około 8 minut, często mieszając, aż ryż będzie miękki i mieszanina będzie kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Tymczasem gotuj mrożone warzywa zgodnie z zaleceniami na torbie. Warzywa, parmezan, natkę pietruszki i pieprz wymieszać z mieszanką ryżową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Groszek Goya®Groszek Goya®

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn