Serowe Ravioli z sosem z czerwonej papryki
Przepis ser Ravioli z sosem z czerwonej papryki może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 40 minut. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 473 kalorie, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, koszerną sól i pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ravioli Z Kozim Serem Z Pieczonym Sosem Z Czerwonej Papryki, Serowe Ravioli z trzema polewami Pieprzowymi, oraz Ravioli z sosem paprykowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: maszyna do walcowania makaronu, nóż do ciasta, Robot kuchenny i butelka z rozpylaczem.
W przypadku ravioli: mąkę i sól przesiać do kopca na czystej powierzchni roboczej. Wydrąż studnię w środku mąki.
Połącz jajka i oliwę z oliwek w zagłębieniu.
Jajka ubić widelcem, powoli wlewając trochę mąki. Powoli czerpać więcej mąki, za pomocą rąk, aż kulka formuje. Zagniataj ciasto przez 10 minut, dodając mąkę, aby ciasto było gładkie i elastyczne, nie lepkie ani mokre.
Ciasto makaronowe umieścić w lekko naoliwionej misce i przykryć folią.
Pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Na małej patelni, na średnim ogniu stopić masło i podsmażyć cebulę do miękkości.
Połącz cebulę z Taleggio, ricotta i parmezanem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zwiń 1/4 makaronu przez maszynę do walcowania makaronu, zaczynając od najszerszego ustawienia i przechodząc do najwęższego ustawienia, zwijając makaron dwa razy przy każdym ustawieniu, aby wyrabiać ciasto.
Ułożyć zwinięty makaron na płasko i przyciąć krawędzie nożem lub nożem do ciast.
Umieść 1 łyżkę nadzienia w odstępach 2-calowych wzdłuż długości makaronu, 1/2 cala od krawędzi. Spryskać makaron wodą i złożyć w 2, wzdłuż, nad nadzieniem. Naciśnij na makaron wokół kopców nadzienia, aby zapewnić dobre uszczelnienie.
Makaron pokroić w kwadraty z nadzieniem na środku. Powtórzyć z resztą makaronu i nadzieniem. Przykryć ravioli i odstawić do gotowego do gotowania. Pozostały makaron można przechowywać w lodówce przez 3 dni lub w zamrażarce do 1 miesiąca.
Do sosu: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieścić paprykę na blasze do pieczenia i piec przez 25 minut.
Umieścić ostrą paprykę w dużej misce i przykryć folią do pary. Paprykę obrać, usunąć łodyżkę i nasiona. Na małej patelni na średnim ogniu, roztopić masło i oliwę z oliwek i podsmażyć czosnek przez 15 sekund.
Dodaj anchois, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować przez 1 minutę.
W maszynce, puree pieczonej papryki, mieszanki sardeli, sok z cytryny i sól, aż będzie gładka.
Umieścić w garnku i ogrzać na średnim ogniu.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Upuść ravioli do wrzącej wody i gotuj przez 2 minuty.
Odcedzić ravioli i wrzucić ciepłym sosem.
Dekoruj natką pietruszki.