Serowe Ravioli z prażonymi orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj ser Ravioli z tostami z orzechami włoskimi. Jedna porcja zawiera 611 kalorii, 19g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz orzechy włoskie, pietruszka z płaskim liściem, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowe Ravioli z prażonymi orzechami włoskimi, Serowe Ravioli Z Prażonymi Orzechami Włoskimi, oraz Tosty Z Serem Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić, rezerwując 3 łyżki wody do gotowania.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i orzechy włoskie. Gotować, mieszając, aż orzechy są lekko tosty i pachnące, o 5 protokół. Wymieszać sok z cytryny, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, natkę pietruszki i wodę do gotowania.
Dodaj ravioli i wrzucić do płaszcza. Podzielić na poszczególne talerze i posypać parmezanem.Substytucja: aby uzyskać hit warzyw i zmianę tempa, użyj ravioli z dyni lub dyni z dyni zamiast nadziewanych serem. Możesz również zastąpić orzechy włoskie pekanami lub migdałami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.