Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj ser Ravioli z tostami z orzechami włoskimi. Jedna porcja zawiera 611 kalorii, 19g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz orzechy włoskie, pietruszka z płaskim liściem, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowe Ravioli z prażonymi orzechami włoskimi, Serowe Ravioli Z Prażonymi Orzechami Włoskimi, oraz Tosty Z Serem Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
2
Odcedzić, rezerwując 3 łyżki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać czosnek i orzechy włoskie. Gotować, mieszając, aż orzechy są lekko tosty i pachnące, o 5 protokół. Wymieszać sok z cytryny, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, natkę pietruszki i wodę do gotowania.
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Dodaj ravioli i wrzucić do płaszcza. Podzielić na poszczególne talerze i posypać parmezanem.Substytucja: aby uzyskać hit warzyw i zmianę tempa, użyj ravioli z dyni lub dyni z dyni zamiast nadziewanych serem. Możesz również zastąpić orzechy włoskie pekanami lub migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.