Serowe ravioli z polewą z trzech papryczek
Serowe ravioli z dodatkiem trzech papryczek może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,14 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12 g białka, 16 g tłuszczu i łącznie 332 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis z Allrecipes wymaga ravioli z serem, płatków papryki, papryki i papryki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 37%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ravioli serowe z polewą z trzech papryczek, Ravioli serowe z sosem z czerwonej papryki i Ravioli z kozim serem i sosem z pieczonej czerwonej papryki.
Instrukcje
W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę. Gotuj ravioli we wrzącej wodzie przez 8 do 10 minut lub do momentu, aż będą gotowe; odpływ.
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę i paprykę do miękkości.
Dodajemy szklankę bulionu, doprawiamy płatkami pieprzu i gotujemy 5 minut. Dolać resztę bulionu i gotować, aż większość bulionu odparuje. Nałóż łyżką mieszankę pieprzu na ravioli.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetny wybór na Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Juve Y Camps Reserva de la Familia 40. rocznica Cuvee Cava]()
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40. rocznica Cuvee Cava
Ta Cava ma bladozłoty kolor i aromat dojrzałych białych brzoskwiń, prażonej bagietki z nutą cytrusów cytrynowych i moreli. W smaku bogate i szerokie, z aromatami zielonego jabłka, zielonej herbaty jaśminowej i prażonych migdałów. Ta brutalna cava jest niezwykle wszechstronna, ponieważ nie dodaje się do niej żadnych dawek, więc kwasowość i bąbelki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk w panierce sezamowej, kurczak tikka masala i Jamon Iberico.