Serowe Ravioli Z Pikantnym Sosem Pomidorowym
Serowe Ravioli z pikantnym sosem pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 572 kalorie, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ozdoby: liście bazylii, ocet winny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Serowe Ravioli Z Pikantnym Sosem Pomidorowym, Suszone Ravioli Pomidorowe Z Pikantnym Czerwonym Sosem, oraz Serowe Ravioli ze świeżym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 3 pierwsze składniki i 3 łyżki. posiekana świeża bazylia w małej misce.
Ułóż opakowanie 1 won ton na czystej, płaskiej powierzchni. (Pozostałe opakowania przykryj folią lub wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wyschnięciu.) Lekko zwilżyć brzegi owijki wodą.
Miejsce około 1 1/2 łyżeczki. mieszanina sera w środku opakowania; złożyć 2 przeciwległe rogi razem na mieszaninie sera, tworząc trójkąt. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić, usuwając wszelkie kieszenie powietrzne. Przykryć folią lub wilgotną ściereczką. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami i mieszaniną sera.
Gotuj ravioli, w 2 partiach, we wrzącej osolonej wodzie, aby przykryć w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 3 minuty.
Wyjąć łyżką szczelinową i dobrze osuszyć na lekko nasmarowanym stojaku z drutu. Podziel gotowane ravioli między 4 pojedyncze miski do serwowania.
Smażyć pomidory w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 minut lub tylko do miękkości.
Dodać bulion i ocet winny; gotować 2 do 3 minut lub aż pomidory zaczną więdnąć. Wymieszać z suszoną pokruszoną czerwoną papryką, solą i pozostałą bazylią.
Dekorować, w razie potrzeby.