Serowe Piwo Puree Ziemniaczane
Serowe puree piwne może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Jest idealny do Dzień Ojca. Ten przepis od Betty Crocker ma 32 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka śmietany, ziemniaki Yukon gold, mieszanka sera do pizzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowe Puree Ziemniaczane, Serowe Puree Ziemniaczane, oraz Serowe Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym umieść ziemniaki i czosnek; dodaj wystarczającą ilość wody (osolonej w razie potrzeby), aby przykryć.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć luźno i gotować delikatnie 15 do 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Odcedzić; wstrząsnąć patelnią z ziemniakami na małym ogniu do wyschnięcia.
Tłucz ziemniaki i czosnek, aż nie pozostaną grudki.
Dodaj piwo w małych ilościach, ubijając po każdym dodaniu.
Dodać pozostałe składniki. Masować energicznie, aż ziemniaki będą lekkie i puszyste.