Serowe Pieczone Ravioli
Przepis tandetne pieczone Ravioli jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 27g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ravioli z kiełbasą, skondensowaną zupę z sera cheddar, sos pomidorowy z makaronem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to 30-Minutowe Serowe Pieczone Ravioli, Serowe Ravioli Lasagna, oraz Łatwe Serowe Ravioli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. W spryskanym naczyniu połączyć sos do makaronu i zupę; dobrze wymieszać.
Dodać mrożone ravioli, i papryka i cebula stir-fry; wymieszać do herbu. Przykryć folią.
Piec 1 godzinę. Odsłonić naczynie do pieczenia; posypać serem.
Piec od 5 do 10 minut dłużej lub do momentu rozpuszczenia zapiekanki i rozpuszczenia sera.