Serowe muszle i fasolka szparagowa

Serowe muszle i fasolka szparagowa
Serowe muszle i fasolka szparagowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, grzyby, muszle velveeta & ser obiad, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowe muszle i fasolka szparagowa, Serowa Zielona Fasola, oraz Healthy & Cheesy Green Beans & Kalafior dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obiad przygotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając fasolę do wrzącej wody przez ostatnie 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wymieszać z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Łyżka do naczynia; wierzch z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn