Serowe Kanapki Z Gorącą Wołowiną
Serowe kanapki z gorącą wołowiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka 2 papryka, Cheddar-monterey jack cheese blend, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowe kanapki z wołowiną z grilla, Pieczone Serowe Kanapki Z Wołowiną, oraz Serowe Kanapki Z Wołowiną Na Cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wytnij 26x18-calowy kawałek folii heavy duty. W 12-calowej patelni nonstick, gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie ugotowane;odcedzić.
Dodać mieszankę zupy, wodę, paprykę i pietruszkę. Gotować 2 do 3 minut lub aż do całkowitego ogrzania. Wymieszać z serem do rozpuszczenia.
Cut 1/2 cala wzdłuż kawałek z góry francuskiego chleba; odstawić. Za pomocą widelca usuń wnętrze chleba, pozostawiając 1/2 cala wokół krawędzi.
Kłaść bochenek na folii. W razie potrzeby, zarezerwować kawałki chleba do innego użytku. Wlać wcięcie do chleba mieszanką mielonej wołowiny.
Ułożyć wierzch chleba na mielonej wołowinie. Zawiń Bochenek w folię.
Piec 20 do 25 minut lub do całkowitego ogrzania. W przypadku kanapek pokrój bochenek na 8 przekrojów poprzecznych.