Przepis serowe frytki z szynką i jajkiem może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina. Ten przepis służy 2. Ta przystawka ma 2664 kalorii, 80g białka, oraz 237 g tłuszczu na porcję. Na 11,41 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, ostry sos, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką, Serowe Frytki Ziemniaczane, oraz Serowe Frytki Z Piekarnika dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej do 325 stopni F w dużym, głębokim garnku na średnim ogniu. Reguluj temperaturę za pomocą termometru cukierkowego. Trzymaj paluszki ziemniaczane w misce z wodą, aby zapobiec brązowieniu przed smażeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Ziemniaczane
Cukierki Sour Brite Octopus
1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Przenieść Na Ręczniki papierowe i dobrze wysuszyć. Pracując partiami, smażyć ziemniaki, aż będą gotowane i miękkie, ale nie mają koloru, 4 do 5 minut. Upewnij się, że frytki mają dużo miejsca i delikatnie swish je wokół, jak gotują.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Przełożyć natychmiast do wyłożonej papierowym ręcznikiem blachy do pieczenia. Podnieść temperaturę oleju do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w małej patelni nonstick na średnim ogniu. Smażyć jajko na słońcu, aż białka będą tylko ustawione, 3 do 4 minut. Pracując partiami, smażyć frytki po raz drugi w temperaturze 375 stopni F, aż będą złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieść natychmiast do ręczników papierowych i wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Przekładamy na półmisek, dusimy sosem serowym Fontina i udekorowujemy jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Fontina
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Dekoruj szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
8
Umieścić masło i cebulę w dużym rondlu, posypać solą, i gotować, aż miękkie i aromatyczne, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Dodać mąkę i gotować, często mieszając, aż mieszanina wygląda jak mokry piasek, 4 do 5 protokół. Powoli ubijamy mleko i doprawiamy solą. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Wymieszać z musztardą i gorącym sosem i gotować na małym ogniu, aż mieszanina będzie nieco grubsza niż ciężka śmietana.
Whisk w fontina i Parmigiano-Reggiano połączyć. Smak i dostosować przyprawy z więcej musztardy i gorącym sosem, w razie potrzeby, dodając trochę więcej mleka, jeśli mieszanina wydaje się zbyt gęsta. Wymieszać z szynką pokrojoną w kostkę. Sos powinien być bardzo kremowy i aromatyczny. Ogrzać i rezerwy, aż frytki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Szynka Pokrojona W Kostkę
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ser Fontina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane