Serowe ciasto z dynią i ryżem
Cheesy Squash-and-Rice Pie to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, sól, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Serowy Ryż Nadziewany Acorn Squash, Dziki ryż, wiśnie, morele i serowy faszerowany Squash żołędzi, oraz Ryż Zielony (Serowy Ryż Brokułowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj żółty squash, cukinia, cebula, i rozmaryn; gotować 20 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Super.
Połącz mieszaninę squasha, ryż i szczypiorek w dużej misce; łyżka do 9-calowej płyty pie pokrytej sprayem do gotowania.
Połączyć mleko i pozostałe składniki; dobrze wymieszać trzepaczką.
Piec w 350 przez 45 minut lub do środka jest ustawiony.