Serowe Ciasto Szparagowe
Serowe ciasto szparagowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, masło, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj Serowe Szparagi I Szynka, Niskokaloryczne Serowe Szparagi, oraz Serowe Cudne Szparagi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Snap off trudne końce szparagów (przycięte do około 5 cali). Gotować we wrzącej wodzie do pokrycia 30 sekund; odcedzić. Szparagi zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Zarezerwować 9 włóczni; odstawić. Szparagi grubo posiekać, odstawić.
Rozłóż kawałki; stos na lekko posypanej mąką powierzchni i przetocz się w 14-calowe koło. Dopasuj piecrust do 11-calowej patelni do tarty, przycinając nadmiar ciasta. Linia piecrust folią i wypełnić ciężarami ciasta lub suszonej fasoli.
Ułożyć patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425 przez 12 minut; wyjąć ciężarki i folię.
Piec jeszcze 2 minuty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i saute 5 minut lub do miękkości. Odstawić.
Spód i boki Skórki posmarować musztardą.
Posypać połową sera, posiekanymi szparagami, cebulą i pozostałym serem. Ułóż zarezerwowane szparagi spears nad serem.
Ubijamy pół na pół i pozostałe składniki.
Mieszankę równomiernie polać szparagami.
Piec w 375 przez 25 minut lub aż zestaw i złoty kolor.