Serowe chrupki z brokułów z majonezem Sriracha

Serowe chrupki z brokułów z majonezem Sriracha
Serowe Chrupki Brokułowe z majonezem Sriracha to bezglutenowe przystawka. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 195 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Mieszanka wstępnie gotowanego boczku, jajka, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowe chrupki z brokułów, Serowe chrupki z brokułów, oraz Chichot brokułowy Quinoa z Srirachan i jajka w koszulce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. obficie nasmaruj 24 mini kubki na muffinki skracając lub sprayem do gotowania. Brokuły gotować zgodnie z zaleceniami worka przez minimalny czas. Brokuły posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
BrokułyBrokuły
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, pokruszony czerwony pieprz, sól, mleko i jajka trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Wymieszać z brokułami i sosem serowym, parmezanem i boczkiem. Podzielić mieszaninę równomiernie między filiżanki. Kubki będą pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
ParmezanParmezan
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Sos SerowySos Serowy
BrokułyBrokuły
BoczekBoczek
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Piec 16 do 18 minut lub do wykałaczki włożonej w centrum wychodzi czysty i blaty są jasnobrązowe. Fajne 5 minut. Cienkim nożem poluzuj boki puffów z patelni; usuń do stojaka chłodzącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
4
W międzyczasie, wymieszać majonez i sos Sriracha w małej misce, aż będzie gładka. Top każdy ciepły puff z mieszaniny majonezu; udekorować zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
Zielona CebulaZielona Cebula
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn