Serowe chrupki z brokułów z majonezem Sriracha
Serowe Chrupki Brokułowe z majonezem Sriracha to bezglutenowe przystawka. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 195 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Mieszanka wstępnie gotowanego boczku, jajka, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowe chrupki z brokułów, Serowe chrupki z brokułów, oraz Chichot brokułowy Quinoa z Srirachan i jajka w koszulce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. obficie nasmaruj 24 mini kubki na muffinki skracając lub sprayem do gotowania. Brokuły gotować zgodnie z zaleceniami worka przez minimalny czas. Brokuły posiekać.
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, pokruszony czerwony pieprz, sól, mleko i jajka trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Wymieszać z brokułami i sosem serowym, parmezanem i boczkiem. Podzielić mieszaninę równomiernie między filiżanki. Kubki będą pełne.
Piec 16 do 18 minut lub do wykałaczki włożonej w centrum wychodzi czysty i blaty są jasnobrązowe. Fajne 5 minut. Cienkim nożem poluzuj boki puffów z patelni; usuń do stojaka chłodzącego.
W międzyczasie, wymieszać majonez i sos Sriracha w małej misce, aż będzie gładka. Top każdy ciepły puff z mieszaniny majonezu; udekorować zieloną cebulą.