Serowe Chipsy Ze Słodkich Ziemniaków
Jeśli 51 centów za porcję spada w budżecie, serowe chipsy słodkich ziemniaków może być wielki bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka słodkich ziemniaków, rozmarynu, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowe Chipsy Ze Słodkich Ziemniaków Z Dymem Jogurtowym, Zupa ze słodkich ziemniaków z chrupkami Prosciutto, oraz Pieczone Słodkie Ziemniaki Chipsy Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. słodkie ziemniaki drobno zetrzeć w misce. Wycisnąć starte słodkie ziemniaki w partiach, aby uwolnić jak najwięcej wilgoci i umieścić w innej misce; puch widelcem. Wymieszać z serem, białkami, rozmarynem i pieprzem. Wyłóż duży arkusz ciastek z pergaminem. Łyżka 1 zaokrąglone łyżka ciasta na arkuszu ciastka i spłaszczyć w cienkiej, 2-do 2 1/2-calowy Okrągły. Powtórz z pozostałym batter, pozostawiając 1 cal między rundami.
Piec, aż krawędzie i spód są chrupiące i rumiane, 13 do 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika, lekko ostudzić i wyjąć z pergaminu.
Podawać na ciepło z kremem Rozmarynowo-balsamicznym.
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "