Serowe Chili Enchiladas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cheesy Chili Enchiladas. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser cheddar, chili bez fasoli, ser topiony i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Podobne przepisy to Serowe Enchiladas, Serowe Enchiladas, oraz Serowe Cukinia Enchiladas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13.
Ciepły olej na małej patelni. Użyj szczypiec do zanurzania tortilli w oleju pojedynczo, obracając się, aby ogrzać obie strony.
Posyp równą ilość sera Cheddar na środku każdej rozgrzanej tortilli.
Tortille zwijamy, aby zamknąć ser; w przygotowanym naczyniu do pieczenia układamy brzegi.
Połącz chili, cebulę i połowę topionego sera w dużej misce.
Na tortille wlać mieszankę chili; top z pozostałym serem topionym.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie gorący i bąbelkowy, około 20 minut.