Serowe Bułeczki Jajeczne
Cheesesteak Egg Rolls to chiński przepis, który służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać amerykański ser, stek kanapkowy mięso, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Serowe Bułeczki Jajeczne, Philly Cheesesteak Crescent Rolls, oraz Philly Cheesesteak egg Rolls on a Stick dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia ciepła z łyżką oleju na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować i mieszać, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół. Break mrożone kawałki steku na patelni; gotować i mieszać, aż stek nie jest już różowy, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Ułóż owijki z jajkiem na płaskiej powierzchni; umieść pół plasterka sera na każdej z nich.
Na każdym plasterku sera nałóż równą ilość mieszanki steków.
Zwijaj bułki zgodnie ze wskazówkami opakowania i uszczelnij krawędzie, w razie potrzeby zwilżając wodą.
Rozgrzać 1 cal oleju na dużej patelni lub rozgrzać frytkownicę do 375 stopni F (190 stopni C).
Smażyć bułki na rozgrzanym oleju, aż ze wszystkich stron zbrązowią, około 5 minut.
Usunąć; osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać na ciepło z ketchupem do maczania.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.