Serowe Burgery Z Grzybami
Przepis tandetne hamburgery z grzybami może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 33 minuty. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 33. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bazylii, bułki, niskiej wilgotności częściowo odtłuszczone ser mozzarella i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowe Hamburgery Sojowe, Serowe burgery warzywne, oraz Serowe hamburgery z fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Pomidory wrzucić z bazylią i 2 łyżki.opatrunku; odstawić.
Ciepło Pozostałe opatrunek na patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować i mieszać 5 min. lub do momentu wyparowania miękkiej cieczy. Wymieszać 1/2 mieszanki pomidorowej z serem. Lekko schłodzić.
Wymieszać mieszankę mięsa i grzybów. Uformuj równomiernie na 4 paszteciki. Placki grillowe 7-9 min. z każdej strony lub do momentu ugotowania (160F).
Przykryj dolne połówki rolek hamburgerami. Wierzch z pozostałą mieszanką pomidorową i połówkami rolek.