Serowe Burgery Nadziewane Bekonem
Serowe burgery Nadziewane bekonem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 449 kalorii, 37g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cebulę, podwójny ser cheddar, single i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Serowe Hamburgery Bekonowe, oraz Burgery Nadziewane Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grilla na średnim ogniu.
Wymieszać pierwsze 4 składniki; kształt na 8 cienkich pasztecików.
Połącz rozdrobniony ser i 2 łyżki. boczek; łyżka na środek 4 paszteciki. Przykryć Pozostałe paszteciki; szczyp krawędzie razem do uszczelnienia.
Grill 7 do 9 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (160 stopni F).
Rozłóż dolne połówki bułek opatrunkiem. Napełnij bułki hamburgerami, singlami, pozostałym boczkiem i cebulą.