Serowe Bekonowe Ciastka Pull-Apart
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać serowy bekon Pull-Apart herbatniki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, wymieszaj, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cheesy Bacon Pull Apart Breakfast Biscuits, Easy Cheesy Garlic Pull Apart Biscuits, oraz Bacon Ranch Cheesy Pull Apart Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. W 9-calowej patelni żeliwnej, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; odstawić. Rezerwa 2 łyżki kapie z boczku na patelni, dno powłoki i bok całkowicie. Wszelkie pozostałe krople należy wyrzucić.
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, mleko, 1/4 szklanki cebuli, czosnek w proszku i papryka czerwona, aż miękkie formy ciasta. Na powierzchni posypane dodatkową mieszanką Bisquick, pat ciasto do 1-cala grubości.
Ciasto pokroić za pomocą 2 1/2-calowego okrągłego noża. Rozmieść rundy na patelni; posypać 3/4 szklanki sera Cheddar równomiernie między rundami.
Piec 15 do 17 protokół lub do lekko rumiane.
Posypać ser mozzarella i pozostałe 3/4 szklanki sera Cheddar na wierzchy herbatników.
Piec od 2 do 4 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Posypać boczkiem i pozostałymi 2 łyżkami cebuli.